Disclaimer over Affiliate Revenue

Sofia van der Laan

U zich op elk gewenst moment afmelden.

Het is moeilijk om dit gevoel te beschrijven. We zijn zo gewend om schoonheidsproducten te zien als een middel om ons een geweldig gevoel te geven, en tegelijkertijd zijn we zo vertrouwd met de producten die we altijd hebben gebruikt, dat het raar lijkt dat we steeds weer de waarde moeten leren om het niet verkeerd te krijgen. Een vriend van mij, die een professionele make-up artiest, kwam met een gemakkelijk te onthouden regel die ik gebruikt om van toepassing op alles wat ik maakte: "Niet verpesten." En nadat we dit hadden gedaan, konden we het steeds opnieuw doen.

Ik hou van die regel. Ik hou ook van hoe de praktijk heeft me toegestaan om schoonheid te beoefenen zonder gebruik te maken van chemicaliën. In het verleden heb ik gebruik gemaakt van harde, irriterende crèmes, harde oog-make-up verwijderaars, en vaak-over-the-counter make-up verwijderaars om mijn gezicht te reinigen en maken het er zo natuurlijk mogelijk. De eerste twee dingen kunnen worden beschouwd als een verspilling van tijd, en in de loop van de tijd, laten ze vaak mijn huid eruit, nou ja, als een stelletje oude huid.

Houd er rekening mee dat we geen gegevens van de bezoekers verzamelen. Wij willen u helpen de beste deal te vinden zonder enige informatie waarin u niet geïnteresseerd bent. Uiteindelijk zijn het de lezers die beslissen hoeveel je betalen voor Rouge, dus er is geen noodzaak om contact met ons op te nemen! We willen onze lezers laten zien dat het niet alleen belangrijk is voor hen om uw bedrijf te begrijpen en wat de belangrijkste doelstellingen zijn, maar ook dat u leveren.

Informatie

Rougetestcentraal is een Nederlandse modewebsite. We behandelen alles met betrekking tot modeontwerpers tot winkels, boetieks en boetiekwebsites, evenals de producten die ze maken en de klanten die ze kopen. Voor ons is het onze taak om eerlijk en transparant te zijn, om ervoor te zorgen dat u de beste prijs vindt. Als u geïnteresseerd bent in wat wij voor u kunnen doen, stuur ons dan een lijn of meer te weten over ons.

We houden van deze blog en we hopen dat jij dat ook doet! Wij geloven in het verstrekken van onze lezers met hoge kwaliteit nieuws en informatie over mode, schoonheid, schoonheid accessoires en andere items die we denken dat je echt leuk zal vinden.