Hoe doe je contour met rouge?

Sofia van der Laan

Door gebruik te maken van de volgende handleiding en formules.

Ik weet niet waar deze formules vandaan komen, maar het lijkt alsof ze zijn gebaseerd op deze: Hoe contour met rouge - dit is de eerste. De formule is niet alleen zeer eenvoudig te gebruiken, maar is ook zeer effectief: het zal je gezicht eruit zien als een foto perfecte rouge! Er zijn zoveel variaties van deze formule: je het mengen met de basis en een goede basis om een beter resultaat te bereiken. Hier zijn de formules en tips om mee te gebruiken. Dus zonder verder oponthoud, hier zijn de formules:

Ik heb toegepast de rouge primer, en dan een goede basis om te zien hoe het eruit ziet op mijn huid. Schminken: Rouge of Bronzer? U een beetje meer dan een laag nodig, dus zorg ervoor dat een zeer lichte dekking hebben. Het product is zeer gemakkelijk te mengen en toe te passen, zodat u een mooie huid in minder tijd dan ik deed in de laatste video. En dit is een geweldige inleiding voor de stichting, zodat ik het kan gebruiken, zelfs tijdens de dag en geen probleem hebben met het drogen. Overweeg een vergelijking van rouge Test. Het enige nadeel is dat het niet zo dik gaat en er een beetje licht uitziet, maar dit is nog steeds een goed product, je hebt geen crème of poeder nodig om het te gebruiken. En het feit dat het niet plakkerig is zoals je gebruikelijke fundamenten betekent dat het niet op de kleren zal glijden na een douche, omdat het het helemaal niet plakkerig maakt! (Ik heb niet geprobeerd om dit toe te passen in de douche, want ik wilde niet zo dicht bij de camera, maar het is nog steeds een goed product). Hier zijn de foto's. Als u het nauwkeuriger wilt zien, u zien hoe het eruit ziet met verschillende verlichting. Het beste deel van deze video is dat ik in staat was om het te proberen met de hulp van een make-up artiest. En ze was zo vriendelijk om me het product te laten zien, dat wordt toegepast op mijn arm (niet alleen mijn gezicht!) en de manier waarop het eruit ziet. Ik heb het niet op mijn arm gebruikt, maar het werkt geweldig op je arm. Ook de make-up kunstenaar was in staat om een betere baan dan ik kon doen (hoewel ze niet wist dat mijn huid, dus ik ben niet zeker of ze een goede baan heeft gedaan). Geplaatst door Sofia van der Laan op 18 januari 2017

Ik was op weg naar een schoonheidssalon in Amsterdam toen ik een bericht over deze video zag. Het was de eerste die onder mijn aandacht kwam en ik was als "Ik weet wat deze man het over heeft!" En ik moest opzoeken wat het was. En ik was zo blij dat ik het bericht dat ik zag dat het op YouTube gelezen!

Ik was benieuwd om meer te weten, dus ik stak contact op met de make-up artiest die de video uitgevoerd. Ze wist niet wie ik was (dus we zijn een beetje anders in die zin, haha) dus ik wilde ervoor zorgen dat ik de producten kon uitleggen en de manier waarop ze ze toepaste, wat haar achtergrond was, enz.