Is het kopen van rouge het waard?

Sofia van der Laan

Ja, het is het heel erg waard. Ik heb niet veel ervaring met de industrie, maar ik heb veel verhalen gehoord over de kwaliteit van rouge, de prijs, de prijzen en de kwaliteit van het product. Ik ken veel mensen die niet tevreden zijn met de rouge producten die ze kopen, maar toch blijven ze ze kopen. In tegenstelling tot Zomerse Nagellak, kan het merkbaar meer. Ik heb besloten om mijn kennis te delen met die mensen. Dit is indrukwekkend in vergelijking met Pruik Bestellen Hier vindt u mijn mening over wat ik denk dat de beste rouge product is. Ik weet dat het heel moeilijk is om te weten, dus als er een product is waarvan ik weet dat het niet bij je past, moedig ik je aan om een reactie achter te laten. Dank u bij voorbaat voor uw hulp.

Wat bedoel ik met rouge product? Ik bedoel het product dat een rouge (een soort pasta) in het etiket heeft. Sommige mensen zullen noemen dit product rouge (of rouge pasta), want het heeft een rouge logo op. Het andere product dat een rouge is, is de rouge die in de container achterblijft. Dus als je een beauty junkie, zult u weten dat een heleboel keer kun je producten kopen met rouge in hen. De meest voorkomende rouge is van Sephora (een schoonheidswinkel in Europa). En Sephora heeft een lijst van merken van rouge in hun website. Ik kan het niet vinden online, dus ik heb gezocht op het internet en ik denk dat ik het gevonden. Het heet Fyrinnae (Fyrinnae is een van 's werelds grootste beautymerken), maar het heeft een heleboel andere namen. Fyrinnae rouge is een vloeibare matte, matte highlighter, crème kleur, bronzer, oogschaduw, lipgloss, oogschaduw, nagellak, highlighter, highlighter mat, blush, en lipgloss. Het product wordt geleverd in 8 tinten: roze, roze paars, bruinachtig paars, zwart, paars, goud en roze-oranje.

Wat vind je leuk aan dit product?

Het is een vloeibare matte highlighter en matte bronzer. Het is erg leuk om te gebruiken en het is niet moeilijk toe te passen. Het is ook een effectieve bronzer omdat de highlighter is verspreid over het hele gezicht. Dit product is zeer gepigmenteerd, en ik zou het gebruiken als een bronzer in mijn dagelijkse make-up en voor speciale gelegenheden. Het is ook echt gepigmenteerd, dus het is gemakkelijk te mengen.

Wat heb je een hekel aan dit product?

De verpakking. Het is niet waterdicht wat betekent dat het niet zal werken als je niet veel poeder (zoals met de Urban Decay Naked Skin) of een zeer sterke basis aanbrengt. Het is niet waterdicht in de ochtend, dus je zou kunnen krijgen wat peeling rond je ogen en wangen. Dit is logischer dan rouge Test. De verpakking is ook echt slecht als het zo dun dat het geen cover-up heeft en de applicator tip is gewoon een plastic tip en het is niet waterdicht. Het enige dat helpt dit product is als je een normale huid en het is waterdicht, maar als je dat niet dan krijg je peeling in je ogen of gezicht.

De ingrediënten lijst is ook vrij slecht. Het enige wat ik kan zeggen is het is een heel eenvoudig product toe te passen en het is echt een goede primer. Ik vond het niet te drogen als het product net geabsorbeerd de olie in de huid. Ik hou van dit product. Het is een zeer goedkoop product dat duurt voor een lange tijd en je het gebruiken zonder enige vorm van make-up remover. Ik vond de primer een beetje te droog.