Schminken: Rouge of Bronzer?

Sofia van der Laan

"Rouge! En als het rouge is, doe ik het!" Dat gezegd hebbende, als u op zoek bent naar een full-sized rouge gezicht, zou ik u aanraden om te gaan met de CeraVe Ultra-High Shine Mascara. In tegenstelling tot Vergrootglas Png, is het veel meer resounding.

Dit is echt een makkelijk te gebruiken mascara en zal geen problemen veroorzaken. Het is verkrijgbaar in 2 tinten: licht en vol. De lichtere tint is een beetje meer gepigmenteerd en het maakt de ogen groter lijken, maar als je het de hele tijd, vindt u geen problemen mee. De volledige tint geeft een meer natuurlijke uitstraling en geeft de ogen een extra vleugje glans. Ik ben een grote fan van dit product. Het heeft echt goede kwaliteit en klontert helemaal niet, en het voelt helemaal niet vettig. De fles is echt goed. Het ziet er erg schattig en zeer stijlvol. Het is gemakkelijk toe te passen en duurt een lange tijd. Het is ook niet erg plakkerig, dus het laat het ooggebied niet voelen als een puinhoop als je het op, en het voelt niet alsof het klonterfk op alle. Ik heb geen oogcrèmes geprobeerd en dus dit zou mijn eerste zijn. Is het kopen van rouge het waard? Als u meer wilt weten over wat rouge is en hoe het werkt, check out mijn blog.

Rouge (n) : De vloeibare rouge die wordt gebruikt in een cosmetische, met inbegrip van eyeliner, mascara, oogschaduw en nagellak (meer specifiek, de synthetische en natuurlijke variëteiten van rouge). Waar wordt het voor gebruikt? Het belangrijkste gebruik van rouge in het ooggebied is om een lichte lijn bij het aanbrengen van make-up. Er is een enorm verschil tussen een gewone mascara en een rouge. Dit kan echt indrukwekkend zijn in vergelijking met rouge Test Een rouge is meestal een dunne laag van de natuurlijke rouge die vervolgens wordt geïnjecteerd op het oog en wordt alleen verwijderd wanneer een vloeistof wordt gebruikt om het terug toe te voegen. Waar kan ik rouge voor gebruiken? U rouge gebruiken om uw ogen mooier te maken, voor oogschaduw, eyeliner en andere oogproducten. Echter, je moet heel voorzichtig zijn met wat voor soort rouge je gebruikt en wat je doet met de rouge. De producten waar je nooit rouge op mag gebruiken zijn: eyeliner (natuurlijk of synthetisch), oogschaduw, oogverblindend of mascara. Wat is het verschil tussen een normale eyeliner en rouge? Het verschil tussen een gewone eyeliner en een rouge is dat de voering is gemaakt om tussen de wimpers te passen, en dat de eyeliner op het oog wordt aangebracht.