Welke fabrikant voor rouge is de beste?

Sofia van der Laan

het hangt ervan af. De merken die in het verleden de beste waren zijn: Kovalenko, Dries Van Noten, Mouton-Mouton, Dior, Chanel, Chanel Paris, Chanel Noir, Chanel Chanel Paris, Louis Vuitton, Dolce & Gabbana, Balenciaga, Chanel en Louis Vuitton, evenals enkele anderen. Als gevolg daarvan lijkt het sterker te zijn dan Toilettas - Kind. Kortom, je moet gaan door wat ze bieden. Ze bieden niet altijd precies wat u zoekt, of hebben de meest indrukwekkende ontwerpen. Maar dat is prima, want je altijd gaan door wat je wilt! Ik hoop dat u dit bericht nuttig te vinden. Als u vragen heeft over dit onderwerp, laat dan een reactie achter! Geniet van de blog!

U vindt de links naar de producten die ik hieronder heb getest, en de beschrijvingen van de producten van elk merk. Als u een aantal ideeën nodig hebt, of wilt u meer over de producten die ik heb getest, klik hier. In vergelijking met Vichy Aqualia Thermal Serum kan het dus veel adequater zijn.

L'Artisan Bourjois – Een nieuwe dimensie in stijl en elegantie

Deze lijn van producten is van een nieuw bedrijf dat naar mijn mening, is een van de meest innovatieve lijnen in de mode-markt op dit moment. Het heeft een high fashion en een industriële uitstraling. De lijnen worden gedeeld door de verschillende stijlen: de natuurlijke/voornamelijk mannelijke lijn, de natuurlijke/voornamelijk vrouwelijke lijn, de natuurlijke/voornamelijk vrouwelijke/mannelijke lijn, en de natuurlijke/voornamelijk mannelijke/mannelijke/mannelijke/mannelijke/vrouwelijke lijn.

Ze hebben ook een lijn van producten in dameskleding, maar ze zijn niet echt gericht op de vrouwen die dragen dameskleding. Dit is precies wat dit artikel onderscheidt van andere artikelen zoals rouge Test. Het is meer een lijn van items voor mannen die meer in de "industriële" richting, in de zin dat ze een mooie selectie van items zoals horloges, portefeuilles, riemen, etc, die allemaal vrij gelijkaardig aan wat ze hadden in de mannelijke lijn.

Ik denk dat wat ze deden met deze nieuwe lijn was het creëren van een lijn die zowel mannelijk als vrouwelijk op hetzelfde moment. Het is een heleboel van de dingen die ik zocht, maar het probeert niet te verschillend van de natuurlijke lijn (behalve voor de rouge spul). Het heeft ook een nieuw logo dat is een mix tussen een man en een vrouw, maar het is een oud logo en het is nog steeds erg leuk om te hebben. Op dezelfde manier denk ik dat ze een oude stijl logo met een nieuwe stijl hebben gemaakt, dus ze hebben een modern uitziend logo met een traditioneel uitziende look. Ik hou van het feit dat ze een nieuw logo toegevoegd aan de lijn. Een van de dingen die ik graag over de lijn is dat het een stuk moderner dan wat we vandaag hebben, maar ook niet te ver van de traditionele stijl. Er zijn een aantal dingen die ik graag had willen komen in de lijn als: een nieuwe matte formule, en een lijn van vloeibare rouge. Ik weet dat er meer te zeggen over dit, maar ik denk dat het niet de moeite waard de tijd om te gaan in een lange uitleg, dus ik ga alleen maar zeggen dat ze een nieuwe lijn van rouge hebben, maar het enige wat ze te bieden hebben is vloeibare rouge, die niet zo mooi als het zou kunnen zijn, en het is lang niet zo effectief als de rouge die wordt geleverd met een fles gewone. Dus voor iedereen die houdt van het uiterlijk van een matte afwerking en graag in staat zijn om je gezicht te wassen, ga ik deze lijn aan te bevelen aan jou. Als je geen idee hebt waar ik het over heb, zou ik aanraden om een fles vloeibare rouge te kopen, maar voor degenen onder jullie die niet in de winkel kunnen komen, is dit waarschijnlijk wat je krijgt.

Ik hou van dit, zozeer zelfs dat ik denk dat het zou hebben gemaakt van de beste kerstcadeau ooit, zelfs als het niet komen met een mooie kerstfles.