Welke soorten rouge bestaan er?

Sofia van der Laan

er is geen type. Het is geen categorie. De enige types zijn dat, en dat, en dat, enz. Het is waar dat ik nog nooit rouge in handen, maar ik heb gezien dat sommige mensen zullen beweren dat er meer dan een van elk type. Dit is niet het geval, want er zijn vele soorten rouge en het type dat ik heb is een beetje van alle van hen. Dus in de naam van mijn blog: Ik heb geen soort rouge. Echter, ik heb gezien de soorten in kwestie, dus laten we gewoon zeggen dat we verschillende manieren om het te dragen.

Laten we beginnen met de basis. Wat maakt de ene soort rouge anders dan de andere? Allereerst zijn er enkele verschillen tussen de twee die hierboven zijn beschreven: Een van de verschillen is de kleur: Er zijn veel verschillende kleuren van rouge: zwart, rood, rood, geel, roze, blauw, wit, zwart, enzovoort. Elke kleur heeft een specifiek effect op de rouge zelf en dat is de reden waarom de effecten en variaties van een kleur zijn verschillend. Bijvoorbeeld, rode rouge zal het er lichter en rijker dan zwarte rouge. Een van de belangrijke verschillen die er bestaat is de schaduw: Red rouge geeft een donkerdere rouge look dan zwarte rouge. Een ander verschil is de grootte: Bij het gebruik van black rouge zult u merken dat het groter is dan bij het gebruik van rode rouge, maar het is ook iets dikker. Dit zal het vermelden waard zijn in vergelijking met Ratanhia Tandpasta

Als u niet bekend bent met rouge, hier zijn enkele voorbeelden:

Zwarte rouge: Het is zeer glanzend en heeft een glanzende look. Het heeft ook een zwart pigment dat wat diepte en een beetje kleur toevoegt. Het heeft een beetje een glans, maar je nog steeds een aantal zeer fijne lijnen die maakt het lijkt een beetje ruwer te zien. Schminken: Rouge of Bronzer? Dit is meer een lichtgrijs dan een diep zwart, maar is transparanter dan zwarte rouge. Ik persoonlijk hou niet van dit soort kleur, want ik vind het erg glanzend en een beetje te glanzend voor mijn smaak. Ik vind lichtgrijze rouge meer geschikt voor donkerdere of "kameleonische" kleuren. Pink rouge (ook wel "gom") is een lichtere en meer ondoorzichtige versie van rouge, en kan ook worden gevonden als een optie op vele websites. Het is waarschijnlijk beter dan rouge.

Ik denk dat er een aantal kleuren die kunnen worden rouge die niet waar rouge helemaal niet, maar ik kan me niet herinneren van een dergelijke kleur.